Популярно изследване — изглежда вече развенчано — диктува, че средният човек

...
Популярно изследване — изглежда вече развенчано — диктува, че средният човек
Коментари Харесай

Аз съм финансов терапевт — ето колко пари са ви нужни, за да бъдете щастливи

Популярно проучване — наподобява към този момент развенчано — диктува, че междинният човек се нуждае от не повече от 75 000 $ годишно (леко поправени за последните аргументи за инфлацията, схваща се), с цел да бъдем щастливи.

Казвали са ни доста пъти да имаме повече от това, не е безусловно положително нещо. Освен че някои специалисти споделят, че не е безусловно правилно.

В търсене на отговори — а точно къде приходите и щастието в действителност се пресичат, в случай че въобще се пресичат, Lifehacker се съветва с финансов терапевт.

„ За доста от нас нашата банкова сметка или нетна стойност е образен знак на това по какъв начин измерваме личната си стойност “, сподели гуруто по паричните въпроси.

„ Ние постоянно го приравняваме с цифрите в банковите си сметки, салдото на нашите пенсионни фондове или цената на нашите активи. “

В практиката си Браян-Подвин сподели, че клиентите доста постоянно имат вяра, че парите им пречат да продължат напред с проектите си за самоусъвършенстване, виждайки идващото уве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР